A- A A+

Kinderen en Jongeren

PLURYN WERKENRODE JONGEREN

WERKENRODE ondersteunt jongeren met een handicap bij wonen, werken, leren en vrije tijd . Voor jongeren met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is er vanwege de complexe aard gekozen voor twee aparte leefgroepen met een aparte begeleidingsmethodiek. De woningen waar jongeren met NAH verblijven staan in een prikkelarme omgeving. te Groesbeek en Nijmegen,
Klantenbureau Pluryn 088-7795000
www.pluryn.nl

GEMINI ZORG EN DIENSTVERLENING 

Langdurig verblijf voor kinderen en jongeren van vier tot twintig jaar. De verzorging en begeleiding voor een kind met een beperking kan voor ouders zwaar zijn. Langdurig verblijf op de Koordeleij kan ouders en verzorgers ontlasten van de intensieve zorg voor hun kind. Natuurlijk kan het kind de weekeinden en vakanties thuis doorbrengen. Tevens zijn er mogelijkheden voor woontrainingen.

TE TILBURG
www.geminizorg.nl
Aanmelding via telefoonnummer 013-5398808 , afdeling zorgbemiddeling


PAUWER

Pauwer biedt zorg op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of met niet-aangeboren hersenletsel. Vele cliënten maken gebruik van onze diensten. Samen met jou kijken we naar welke zorg past bij jou. Jij beslist. Want wij zijn er voor jou. Niet andersom.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
088-611 99 33  

Folder - Gezinsondersteuning voor ouder en kind

Maximaal vooruit

Maximaal Vooruit werkt op een professionele wijze in kleine stapjes met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling naar een meer zelfstandig leven voor kinderen en jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel ter bevordering van de zelfredzaamheid.
Maximaal Vooruit biedt zelfstandigheidstraining, coaching, workshops, voorlichting en advies. Maximaal Vooruit biedt op allerlei gebieden training aan bijvoorbeeld wonen, werk, school, sociale contacten, vrije tijdsbesteding, planning en structuur, omgaan met geld, stress en ontspanning, gezondheid.
Bekostiging vind plaats op basis van een PGB of particulier. De bedragen voor cursussen en workshops vermeld op de website staan vast.

Steenbroek 5
4722 ZJ Breda
M: 06-31793445
T: 0168-755302
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.maximaalvooruit.nl/

 

Logo ontwerp: Michiel van de Kimmenade, leerling ROC - iCare Webdesign 2017